Loyalty-programma

In tijden van enorme krapte op de arbeidsmarkt is het behouden van de juiste medewerkers van cruciaal belang. Ook binnen Flexspecialisten is ‘Binden en Boeien’ een belangrijk onderwerp van gesprek en om invulling aan dit thema te geven hebben wij speciaal voor onze flexwerkers een eigen LOYALTY-programma ontwikkeld. Een spaarprogramma om onze mensen te bedanken voor hun inzet en commitment.


Het programma is zo ontwikkeld, dat ook uw organisatie het LOYALTY-programma kan inzetten. U kunt daarbij denken aan een eenmalige beloning bij uitstekend presteren, een extraatje voor iedereen die u door een topdrukte  heen heeft geholpen, maar ook ‘gewoon’ als bedankje.


Wilt u graag een voorproefje van wat het LOYALTY-programma en zien wat het voor uw flexwerkers kan betekenen? Vraag dan hier uw gratis demo aan en ga met ons de verbinding aan!


                                     Stuur mij een DEMO


Contact Marketing en Communicatie


Tessa Spierings (Marketing en Communicatie)

 

Flexspecialisten

Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Telefoon:  088 594 01 31 


Check onze Instagram
De waarde van #uitzendwerk. Het onderwerp van het #beleidsplan gepresenteerd door #ABU. Met een prachtig voorwoord, welke we u niet willen onthouden. #linkinbio #flexkrachten #werkenbijflexspecialisten Zit jij in #HAVO3 #VWO of #VMBO-T en wordt van jou verwacht dat je binnenkort je  #profielkeuze gaat maken? Lastig! Maar met de #SPA van Flexspecialisten kom je er wel! #linkinbio Flexspecialisten toont #flexibele inzet en start #SUPER-Flexpool #werkenbijflexspecialisten #flexkrachten #productie #logistiek #linkinbio
Vanaf vandaag kunnen we er niet meer omheen: Flexspecialisten is H.I.E.R. Een avond sparren en uitdagen om deze nieuwe manier van denken en werken toe te passen  #togetherwecan #oneteamonemission #feedback #groeien #werkenbijflexspecialisten Ben jij op zoek naar een leuke stage als #Directiesecretaresse in #Oss? Bel dan Romy en kom met ons kennis maken. Tel 088 - 594 0100 #werkenbijflexspecialisten #stage #ROC Zo vinden, boeien en binden wij onze #arbeidsmigranten. Wij nemen je graag even mee 'achter de schermen' in de serie Flexspecialisten van A tot Z.  Stap 1: #Recruitment in #Polen en #Roemeni. #werkenbijflexspecialisten #linkinbio #productie #logistiek #pracawhollandii
Dagje inspiratie opdoen #versspecialisten #slagers #opleiden #kwaliteitsmedewerkers #has #werkenbijflexspecialisten #horecava #snijvaardig And the winner is... Elzbieta Gut!  van harte gefeliciteerd Elzbieta, ook namens je collega's van Bleckmann. Lees de #blog waarom Elzbieta deze welverdiende titel "Flexkracht van het jaar 2019" heeft gewonnen #linkinbio #werkenbijflexspecialisten #flexkracht #bleckman #winnaar Flexspecialisten wenst iedereen hele prettige kerstdagen en een gezond, succesvol 2020!
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu